En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiveni bapları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel kapılardır.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde mevcut insanların ve öbür ruhluların yangın yahut rastgele bir ivedili boyut sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, binalması mecburi, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada arsa almaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve yarar fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı; ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yangın Kapısı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler nazar önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak midein kullanılmaktadırlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar mesleklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride sarılmış kalabilir.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın emniyet hollerinin örek, tavan ve temelında tek yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı binaların müstacel çıkış bapsı olarak özen gkalıntı ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page